Oprawa Wokalna Ślubów
STRONA GŁÓWNA O NAS GALERIA REPERTUAR KALENDARIUM OPINIE POLECAMY KONTAKT

Opinie

Iza i Mirek | 13.07.2017

Bardzo dziękujemy za przepiękną oprawę naszego ślubu. Cieszymy się, że mogliście nam towarzyszyć w tak ważnym dniu. Nasi goście byli pod wielkim wrażeniem całej oprawy muzycznej. Serdecznie wszystkim polecamy!

KLAUDIA I ŁUKASZ | 4.05.2017

Na początku bardzo bardzo dziękujemy, było cudownie. Jesteście Państwo profesjonalnymi muzykami. Gorąco polecamy:):):P

Kasia i Adam | 30.04.2017

Bardzo dziękujemy za uświetnienie naszej ceremonii ślubnej.Zarówno my jak i goście jesteśmy pod wrażeniem talentów pani Ani, pani Karoliny i pana Stanisława. Sztuka w każdym dźwięku! Dzięki Państwu nasz ślub stał się wyjątkowy i bardzo wzruszający.
Z całego serca DZIĘKUJEMY

Ania i Maciej | 19.04.2017

Bardzo dziękujemy za uświetnienie naszej ceremonii ślubnej - zarówno przepiękny śpiew jak i gra na instrumentach wspaniale dopełniły całość uroczystości! serdecznie polecamy wszystkim parom planującym ślub!

Justa | 26.02.2017

Najlepsza oprawa muzyczna ślubu!!! Niesamowite talenty, wspaniałe osoby :) Profesjonaliści! Dla mnie NAJLEPSI :) Gorąco polecam

Wiolasia | 22.02.2017

Drogie Panny Młode ???? Jeśli zaprosicie Oprawę Wokalną Ślubów na tą najważniejszą w życiu uroczystość nie zapomnijcie o wodoodpornym tuszu do rzęs ???? Będzie tak pięknie, podniośle i uroczo, że nie jedna łza wzruszenia będzie się Wam kochane cisnęła do oczu. Przeżyłam to na własnej skórze ???? Pełen profesjonalizm, pasja i serce do muzyki.Dreszcze i łzy wzruszenia gwarantowane ????????

Paulina_Marcin_20.08.2016 | 20.02.2017

Było pięknie! :)

Z czystym sumieniem polecam. Sprawili, że cała ceremonia była niezapomniana.

pieśń - "Jezu Tyś jest światłością mej duszy" - pamiętam całą do dziś!

Piotr | 31.12.2016

Super zespół, polecam!

nowsze opinie | 1/1 | starsze opinie

Dodaj swoją opinię

nick:
treść opinii:
Potwierdź, że nie jesteś
robotem wpisując 4-cyfrowy kod:
  3 8 83

www.weselezklasa.pl

© Copyright by Oprawa Wokalna Ślubów 2017